OVER MIJ

Hii! Ik ben Lotte, ik woon in Apeldoorn en ben fotograaf in opleiding!

Al zolang als ik me kan herinneren ben ik graag creatief bezig. Vakken op school zoals tekenen en kunst vond ik het allerleukste maar fotografie was toch mijn grootste passie. Toen ik afgestudeerd was van de middelbare school dacht ik bij mezelf: Waarom ga ik niet fotografie studeren? Dat ben ik toen dus ook gaan doen. In 2018 ben ik begonnen aan die studie en ik zit nu in mijn tweede jaar. In mijn blog kun je werk van mij vinden die ik op school maak.

Buiten school doe ik natuurlijk ook aan fotografie. Het liefste wat ik doe is in een concertzaal vol enthousiaste mensen staan die naar een gaaf optreden kijken met super mooi licht. Een concert als dat vast leggen is hartstikke leuk. Concertfotografie is tot nu toe nog mijn favoriete soort fotografie.

Ik vind het ook leuk om aan de zijlijn van het hockeyveld te staan met mijn camera en dan een vette serie schieten waar veel actie in zit! Ook vind ik het leuk om gewoon de straat op te gaan om dingen op de foto te zetten die me aanspreken.

Naast alleen de foto maken vind ik photoshoppen en in lightroom werken ook heel tof om te doen. Het gevoel die je krijgt na dat je een shoot hebt gedaan, de foto's hebt uitgezocht, hebt bewerkt en er komt een pracht plaat uit, is echt geweldig.

© 2020 Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin